Flot udsigtsvilla i Hasseris.

Hasserishøj 7 udlejning 9000 Aalborg

Indflytningsklar september 2019

Denne bolig genudlejes pr. d. 01.09.19

 

Flyt ind i flot UDSIGTSVILLA I HASSERIS..

Nu udlejes denne smukke og særdeles velholdte og velindrettede villa på én af Hasseris´s allerbedste adresser – nemlig i det eftertragtede kvartér i Hasseris op ad bakken mod Aalborgtårnet hvor byens bedste udsigtsvillaer er placeret.

BOLIGEN:

Boligen fremstår i særdeles god stand, og tillige gennemtænkt og moderne i sin indretning, idet ejendommen er gennemgribende moderniseret og tilbygget i væsentlig grad i 2011 ifbm tidligere køb af boligen.

Boligen fremstår indflytningsklar med minimum behov for løbende vedligehold og endvidere skønne terrasser huset rundt. Haven kræver også meget lidt indsats fra lejer, så en ejendom der passer godt til de travle forretningsfolk, og til dem der holder af at bruge ferierne væk fra byen evt i sommerhuset eller i sydens sol. For huset og haven passer stort set sig selv…

Indretningen passer til et bredt behov og selv underetagen/kælderen fremstår i en rigtig god kvalitet. Her forefindes absolut gode disponible rum, som lejer kan anvende til de formål man finder bedst. Endvidere byder ejendommen på en skøn DOBBELTGARAGE under huset med elport. Så man kan gå absolut tørskoet og lun fra bilen og direkte op i huset.

Huset er opdelt af mellembygning helt i glas, som giver et unikt lys i boligen og fordeler rummene praktisk mellem den oprindelige og den nye del i huset. I stueplan byder vi på stor opholdsstue samt spisestue/alrum – køkkenet kan evt sammenlægges med spisestuen. Endvidere er der på alle 3 plan toilet – dog er der kun bademulighed i underetagen og på 1. sal.

1. salen er indrettet som udsigtstue/dagligstue og forældreafdeling med eget badeværelse samt ekstra kontor.

En villa af de sjældne, som vi glæder os til at fremvise og udleje – kontakt administrator på tlf.: 40 99 36 49 for aftale om fremvisning og yderligere oplysninger.

Før indflytning indbetales der 98.750,00 kr. Dette beløb dækker 3 måneders depositum, 1 måneders forudbetalt leje samt første måneds husleje.

Lejer betaler selv for alt forbrug i huset, og vil skulle afregne direkte til forsynings virksomhederne

OM OMRÅDET:

Hasseris er en smuk, harmonisk og meget grøn bydel. Området er fyldt med huse og bebyggelser, der afspejler gode bygge- og håndværkstraditioner. Hasseris er historien om den lille landsby udenfor Aalborg som voksede sammen med byen og blev kendt som den grønne oase midt i byen. Her findes i dag byens smukkeste og mest spændende ejendomme, mange af dem arkitekttegnede af byens gamle, stolte sønner. Området er byens smørhul – Aalborgs liebhaver bydel.

 

AFSTANDE:

Aalborg City: 1,5 km

Indkøb: 250 meter

Restaurant: 1 km

Motorvej 4 km

Skov: 100 meter

Aalborg Sygehus: 2 km

Bager: 0,5 km

Havn: 3 km

Stadion: 1,5 km

Aalborg Lufthavn: 8 km

Aalborg Zoo: 1 km

Aalborg Golfklub: 8 km

Idrætshal: 1 km


Plantegning

stuepaln.jpg
1-11.jpg
kælder.jpg

Husleje pr. måned
19.750,00 kr.

Boligannonce:
1000
Boligtype:
Villa
Opførelsesår:
1920/2011
Areal i kvm.:
197 + 128
Antal værelser:
6
Acontoforbrug:
kr. mnd.
Første betaling:
98.750,00 kr.
Lejeperiode:
2 år
Ledig fra:
01-09-2019
Ejendomsfaciliteter
Husdyr forbudt
Gratis parkering

KVG Bolig

Kong Christians Allé 37
9000 Aalborg

CVR: 32345301

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dankort e-Dankort Mastercard PayPal Nordea Danske Bank Brugsforeningen