Astrid Obels Vej 4, 1. mf.     9000 Aalborg

Boligannonce: 016

  2 værelses lejlighed i Astrid Obels Have

  Bo lyst og dejligt


  OBS: De viste billeder er ikke fra denne lejlighed. Det er udelukkende for at vise materialevalg og farver.

  Astrid Obels Have indeholder i alt 74 boliger, som varierer i størrelser fra 65 kvm til 129 kvm bruttoareal, der er fordelt på 25 stk. 2-værelses lejligheder, 41 stk. 3-værelses lejligheder og 8 stk. 4-værelses lejligheder.

  På grund af de terrænmæssige forhold og bebyggelsens udformning er der skabt en række varierende boliger hver med sin egen identitet og med spændende indretningsmuligheder, ligesom der også i det indre er lagt en særlig vægt på kvalitet.

  De fleste af lejlighederne er traditionelt anbragt omkring en trappeopgang, dog findes der også to-etagers lejligheder med adgang fra en udvendig trappe – Dette skyldes primært husenes forskellige orientering og det uregelmæssige terræn.

  Hver bolig er sikret et privat uderum enten i form af altan eller i form af terrasse/have.

  Lejlighederne er godt forsynet med indbyggede skabe, ligesom der til hver lejlighed hører køle/fryseskab, komfur, ovn og emhætte. Endvidere er der gjort forberedelser for installation af opvaskemaskine og vaskemaskine.

  Til hver lejlighed hører et depotrum, der er placeret i ejendommens kælderarealer, hvor der ligeledes er indrettet et fællesvaskeri med vaskemaskiner, tørretumbler og centrifuge.

  Der er busforbindelser direkte til Aalborg centrum, ligesom der i den umiddelbare nærhed er forretningscenter med supermarked, posthus, bibliotek, slagter m.v.. Også børnehaver og skole forefindes indenfor rimelig afstand, og det samme er gældende for sportsfaciliteter.

  Endelig ligger det store parkanlæg, Mølleparken, mindre end 200 m fra bebyggelsen.

 • Husleje pr. måned

Ejendomsfaciliteter


 • Vaskeri
 • Gratis parkering
 • Husdyr forbudt
 • Gårdhave
 • Cykelparkering

Tilmelding til venteliste

For at tilmelde dig ventelisten skal du være logget ind på siden.

Hvis du endnu ikke har en bruger kan du oprette en.

Opskrivning til boliger i Astrid Obels Vej:

500 kr. for tilmelding (medlemskab det første år)

Fornyelse af opskrivning: (Efter det første år)

350 kr. pr. år


Opret ny bruger

Vejledende priser

Der tages forbehold for huslejeændringer, da huslejen vil blive reguleret op til flere gange årligt - Det kan derfor være en anden pris som bliver den reelle leje ved nyudlejning.

Priserne skal derfor kun ses som vejledende. Den nuværende pris er senest opdateret pr. 01.08.2014 Spørg administrator ved tvivl.