Astrid Obels Vej

I den sydvestlige del af Aalborg, finder vi en af Aalborgs mest attraktive bydele, nemlig Hasseris.
Hasseris har en stor koncentration af både ejerboliger og lejeboliger, hvorfor det ofte er et yndet sted at kigge hen, når der skal findes en ny bolig.

Hasseris er i høj grad præget af flotte boliger, der er suppleret med pæne haver og grønne arealer. Tidligere var Hasseris specielt præget af de velhavendes sommerresidenser, der lå beliggende i Hasseris’ bakker, mens man i dag også finder en perlerække af mere almindelige boliger og lejlighedskomplekser.
I bydelens ældre kvarter, Gammel Hasseris, finder vi autentiske, hyggelige huse, hvor flere af boligerne efterhånden har tæt på, eller over, 100 års jubilæum på dåbsattesten.
I denne del af bydelen har man prøvet at bevare Gammel Hasseris’ unikke autenticitet og hyggelige landsbyfølelse, hvilket kommer til udtryk i Gammel Hasseris’ hyggelige gader og stier, der sagtens kan danne grund for hyggelige gåture.

Uanset hvilken boligtype, man måtte være til, er der i hvert fald noget for enhver smag i både den nye og den gamle bydel.

Hasseris er i dag en af Nordjyllands allermest attraktive steder at slå sig ned. Bydelen har gode lokale uddannelsesmuligheder for børn og unge, ligesom byen også har flere supermarkeder, et bibliotek, servicevirksomheder og en stor kirke. Endvidere er her Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven som blot er nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner Hasseris.

Hasseris er lokaliseret ganske tæt på Aalborgs centrum, hvorfor der heller ikke er langt til summende cafémiljø og hyggeligt byliv. Der er gode busforbindelser direkte til Aalborg centrum.

KVG Bolig

Kong Christians Allé 37
9000 Aalborg

CVR: 32345301

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dankort e-Dankort Mastercard PayPal Nordea Danske Bank Brugsforeningen