Quick Guide til boligsøgende


 

På denne side finder du en række hurtige guides til, hvordan du bruger KVG.dk 

Du kan se alle guides nedenfor.

Vi udvider kontinuerligt vejledningerne, og du er også velkommen til at kontakte KVG Boligs administrator på e-mail pl@kvg.dk hvis du har nogle foreslag til guider som mangler på vores hjemmeside. 

 

Guides:

 

1: Sådan skriver du dig på venteliste

 

Husk at oprette en profil, hvis du ønsker at skrive dig på venteliste til én eller flere boliger.

Sådan opretter du en bruger

  1.      Klik på 'Log ind' øverst i højre hjørne af siden, uanset hvor du er 
    på KVG.dk
     
  2.      Klik derefter på 'Opret bruger', som står nedenunder log in feltet.
     
  3.      Udfyld fulde navn, nuværende adresse, tlf. nr., e-mail-adresse (denne bliver dit brugernavn) samt ønsket password. Alle felter skal udfyldes for at kunne oprette en bruger. 
     
  4.      Klik på linket for at læse betingelserne for brug og accepter 
    betingelserne ved at klikke i boksen ved siden af. 
     
  5.      Klik til sidst på 'Opret bruger' nederst på siden.

 

 

 

2: Min side

 

Med en oprettet profil kan du på ”min side” – øverst i højre hjørne på skærmen, finde de boliger du er skrevet på venteliste til, du kan tilføje flere boliger eller slette nogen igen.

For at komme ind til "min side" skal du være logget ind først. Dette gør du i øverste højre hjørne. Dit brugernavn er din mailadresse og dit password er det du selv valgte da du oprettede din bruger. Hvis du er i tvivl om hvad dit password er, så tjek den bekræftelsesmail du fik af os efter at du oprettede din bruger - her kan du se både brugernavn og password.

 

 

 

3: Forny dine opskrivninger

 

Når du har været opskrevet til venteliste i et år, vil du blive spurgt om hvorvidt du ønsker at fortsætte med at være skrevet op.

14 dage før din bruger udløber, vil du kunne se på "min side", at der står at din bruger snart vil udløbe.

Du kan også se din udløbsdato i den bekræftelsesmail som vi sendte da du oprettede dig i sin tid.

 

Hvis du ikke gør noget aktivt, så udløber din bruger bare automatisk, og din plads på ventelisten forsvinder.

Hvis du får fornyet din bruger for sent, så er det desværre ikke muligt at genskabe din plads på venteliste, derfor er det meget vigtigt at du er opmærksom på dette.

 

Husk at opdatere din profil, hvis du skifter e-mail-adresse.

 

Sådan fornyer du din opskrivning

  1.      Log ind øverst i højre hjørne, så du kommer til 'Min side'.
     
  2.      Tryk på "Forny opskrivning"
     
     
  3.      Du vil herefter komme til betalingsiden igen, hvor du bliver bedt om at acceptere bettingelser, samt ny pris.
     
  4.      Når du har trykket op "forny opskrivning" kommer der en kvittering op på skærmen som du kan udskrive, og vi sender en e-mail med en kvittering som du kan gemme eller udskrive.